-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni
Symbol:
| Wpisz swój e-mail |
| Wysyłka w ciągu | 3 dni |
| Cena przesyłki | 7.99 |
| Dostępność |
Brak towaru
|
| Waga | 0.162 kg |
| Kod kreskowy | |
| ISBN | 978-83-7707-373-5 |
| EAN | 9788377073735 |
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni". Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno.
Data wydania:
2021-03-05
Status:
JEST
Wydawca:
Olimp media
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
14x20
Rok wydania:
2021
Autor:
Zbigniew Prokopczuk
Stron:
144
Wydanie:
1
Seria:
Sekrety polskiej kuchni
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.