-
Jak jeść by nie tyć i nie chorować insulinooporność cukrzyca zespół metaboliczny


Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Waga | 0.546 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8103-525-5 |
EAN | 9788381035255 |
Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!
Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.
Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:
- Czego unikać w diecie?
- Co z zajadaniem stresu?
- Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność?
- Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze?
- Emocje - jak sobie z nimi radzić?
- Jakie codzienne nawyki należy zmienić?
- Jak jeść i nie tyć?
Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!
Data wydania:
2019-10-30
Status:
JEST
Wydawca:
Pascal
Oprawa:
Miękka
Format:
16,2x20,8
Rok wydania:
2019
Autor:
Anna Powierza
Stron:
304
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.