-
Hummusy i pasty
46.89
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Średnia dostępność 21 szt. |
Waga | 0.63 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-240-9981-8 |
EAN | 9788324099818 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
NOWE WYDANIE BESTSELLERA
Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty
76 inspirujących przepisów na roślinne pasty
Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko.
Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.
Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.
Konrad Budzyk - weganin i bloger kulinarny, autor książki „Totalnie tofu". Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.
Data wydania:
2024-06-04
Status:
Nowość
Wydawca:
Znak JednymSłowem
Oprawa:
Twarda
Format:
17,2x24,2
Rok wydania:
2024
Autor:
Konrad Budzyk
Stron:
208
Wydanie:
3
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.