• Historia od kuchni. 65 oryginalnych przepisów od starożytności do XX wieku

Brak towaru
89.99
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.726 kg
ISBN 978-83-8135-343-4

Masz ochotę na pancakes zrobione według przepisu z XVII wieku i bułeczki, którymi mogła zajadać się Jane Austen? Kusi cię lasagne, przysmak Marco Polo? A może chcesz spróbować lemoniady przygotowanej według receptury z połowy XVII wieku, którą pijał kardynał Richelieu?

Takich przepisów nie znajdziesz w żadnej innej książce! Max Miller, dostosowując dawne receptury do współczesnej kuchni, „przywraca do życia" dania z przeszłości. Dzięki temu przyrządzisz je z tego, co masz w lodówce.

Ponad 60 przepisów z całego świata, piękne zdjęcia potraw i dzieł sztuki - to wszystko pobudzi twoją wyobraźnię i kubki smakowe!

Data wydania:
2023-10-25
Status:
ZAPO
Wydawca:
HI:STORY
Oprawa:
Twarda
Format:
21x23,6
Rok wydania:
2023
Autor:
Max Miller
Stron:
256
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Monika Skowron
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.