• Grzyby. Pełnia smaku. 70 przepisów

46.83
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.708 kg
ISBN 978-83-271-2755-6

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Odkryj królestwo grzybów!
Grzyby to wyjątkowy składnik kulinarny. Są niesamowicie umamiczne - wyróżnia je piąty smak (umami to po japońsku esencja pyszności), dzięki któremu dania smakują lepiej i pełniej.
W tej książce znajdziesz:
• 70 przepisów na apetyczne potrawy z grzybami, zarówno z polskich lasów oraz upraw, jak i tymi z kuchni świata
• ciekawostki kulinarne o grzybach oraz informacje o ich wartościach odżywczych
• praktyczne porady dotyczące zbierania, obróbki, bezpiecznego przechowywania i różnorodnych sposobów wykorzystania grzybów.
Przekonaj się, jak wiele zastosowań mają grzyby i jak smakowicie sprawdzą się w kuchni roślinnej.
Ida Kulawik - autorka książek kulinarnych, założycielka bloga Veganbanda.pl
Katarzyna Cichoń - fotografka, specjalizuje się w fotografii kulinarnej i lifestylowej

Data wydania:
2025-08-25
Status:
Nowość
Wydawca:
PUBLICAT
Oprawa:
Twarda
Format:
17x24,7
Rok wydania:
2025
Autor:
Ida Kulawik, Katarzyna Cichoń
Stron:
194
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.