• Dzika spiżarnia. Wykorzystaj dary lasu, łąki i ogrodu wyd. 2024

37.14
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.49 kg
ISBN 978-83-8371-055-6

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Smaki natury na wyciągnięcie ręki

Fascynujący przewodnik po dzikich roślinach, dzięki któremu odkryjesz bogactwo natury tuż za progiem swojego domu. Autor z pasją i wiedzą wprowadza czytelnika w świat dzikich roślin, prezentując praktyczne porady, ciekawostki oraz przepisy. Tłumaczy, jak rozpoznać te jadalne i odróżnić je od trujących. Zdradza również metody konserwacji roślin, dzięki którym można je dłużej przechowywać i przetwarzać.

Znajdziesz tu sześćdziesiąt siedem przepisów na niezwykle odżywcze zielone koktajle, sałatki, dressingi, pasty, krakersy, dania główne, soki i słodycze, które przygotujesz z chwastów, jagód, korzonków i liści oferowanych przez inspirujący świat flory łąk, lasów i trawników.

Przygotuj się na odkrywanie nowych smaków, aromatów i możliwości!

Data wydania:
2024-06-05
Status:
Nowość
Wydawca:
Kobiece
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
14,5x20,5
Rok wydania:
2024
Autor:
Sergei Boutenko
Stron:
312
Wydanie:
2
Tłumaczenie:
Marta Szelichowska-Kiziniewicz
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.