• Dzieje łakomstwa i obżarstwa

25.99
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.226 kg
ISBN 978-83-66252-32-5

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ


Historia ludzkiego obżarsta.
Jak na przestrzeni wieków ludzie zaspokajali swój apetyt. Badaczka historii kultur kulinarnych, dziennikarka, felietonistka i pisarka zabiera nas w podróż w czasie, poznamy: kuchnię starożytnego Rzymu czy kulinarne rytuały prasłowiańskie.
Poznamy wybitne postacie m in: Stanisława Czerniecki - ojciec polskiej gastronomii i Król Kucharzy Marie Antoine Careme.
Całość opatrzona jest współczesnymi przepisami kulinarnymi.
Data wydania:
2019-06-19
Status:
JEST
Wydawca:
Wydawnictwo Harde
Oprawa:
Miękka
Format:
14,5x20,5
Rok wydania:
2019
Autor:
Adrianna Ewa Stawska-Ostaszewska
Stron:
224
Wydanie:
1
Seria:
Beszamel poleca
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.