• Drób. Sposoby przyrządzania

Brak towaru
14.76
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.084 kg
ISBN 978-83-8244-026-3

Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.
Data wydania:
2021-05-12
Status:
JEST
Wydawca:
Graf-ika
Oprawa:
Miękka
Format:
16,5x24
Rok wydania:
2021
Autor:
Elżbieta Kiewnarska
Stron:
40
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.