-
Drób. Sposoby przyrządzania
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.084 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8244-026-3 |
EAN | 9788382440263 |
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.
Data wydania:
2021-05-12
Status:
JEST
Wydawca:
Graf-ika
Oprawa:
Miękka
Format:
16,5x24
Rok wydania:
2021
Autor:
Elżbieta Kiewnarska
Stron:
40
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.