• Domowy wyrób serów wyd. 2022

Brak towaru
23.44
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.504 kg
ISBN 978-83-8151-540-5

Blisko 100 przepisów na sery, 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków!

Przemiana mleka w ser to zadanie, któremu może sprostać każdy z nas. Nawet w warunkach domowych, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą, da się osiągnąć zaskakująco dobre rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może stanie się dla nas dochodowym zajęciem?
Książka dokładnie opisuje składniki, wyposażenie oraz techniki wyrobu serów. Zawiera liczne przepisy na różne rodzaje serów, a także wskazówki i receptury wypróbowane przez miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki.
Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym -pewnie stawiać pierwsze kroki.

W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.
San Francisco Examiner
Data wydania:
2022-04-06
Status:
Nowość
Wydawca:
Wydawnictwo RM
Oprawa:
Miękka
Format:
16,3x23,1
Rok wydania:
2021
Autor:
Ricki Carroll
Stron:
280
Wydanie:
7
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.