-
Domowe wędzenie żywności wyd. 2024
Symbol:
30.14
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 6 szt. |
Waga | 0.49 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8151-920-5 |
EAN | 9788381519205 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Data wydania:
2024-11-20
Status:
Nowość
Wydawca:
Wydawnictwo RM
Oprawa:
Miękka
Format:
16,5x23,5
Rok wydania:
2024
Autor:
Warren R. Anderson
Stron:
256
Wydanie:
10
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.