-
Domowe wędzenie żywności wyd. 2024
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.5 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8151-374-6 |
EAN | 9788381513746 |
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Data wydania:
2024-03-13
Status:
Nowość
Wydawca:
Wydawnictwo RM
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
17x23,5
Rok wydania:
2024
Autor:
Warren R. Anderson
Stron:
256
Wydanie:
8
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.