• Chleb

Brak towaru
53.59
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 1.06 kg
ISBN 978-83-8387-534-7

Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba". Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.

Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Data wydania:
2025-02-26
Status:
Nowość
Wydawca:
Buchmann
Oprawa:
Twarda
Format:
17,7x24
Rok wydania:
2025
Autor:
Jeffrey Hamelman
Stron:
478
Wydanie:
4
Tłumaczenie:
Jakub Kowalczyk
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.