• Chleb

53.59
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 1.06 kg
ISBN 978-83-8387-534-7

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba". Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.

Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Data wydania:
2025-02-26
Status:
Nowość
Wydawca:
Buchmann
Oprawa:
Twarda
Format:
17,7x24
Rok wydania:
2025
Autor:
Jeffrey Hamelman
Stron:
478
Wydanie:
4
Tłumaczenie:
Jakub Kowalczyk
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.