• Chleb

Brak towaru
50.24
Wpisz swój e-mail
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 1.065 kg
ISBN 978-83-280-9604-2

Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba". Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.

Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Data wydania:
2022-02-18
Status:
Nowość
Wydawca:
Buchmann
Oprawa:
Twarda
Format:
17,5x23,8
Rok wydania:
2021
Autor:
Jeffrey Hamelman
Stron:
478
Wydanie:
3
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.