• Chleb bezglutenowy i inne wypieki

Brak towaru
30.08
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.458 kg
ISBN 978-83-8103-719-8

Chleb bez glutenu? To prostsze niż myślisz!

Początki przygody z bezglutenowymi wypiekami zwykle nie są łatwe. Pieczywo bez dodatku tradycyjnych mąk często wychodzi twarde lub mało wyrośnięte, a czasem zwyczajnie niesmaczne.

Wszystkie smaki i kształty nieudanego pieczywa przerobiła na sobie Aga Bednarska, autorka bloga bezglutenowejadlo.pl. Mimo tego nie poddała się i uparcie zmierzała do jednego celu - upiec pyszny, pozbawiony glutenu chleb! Jej książka to efekt wielu lat zdobywania wiedzy, zgłębiania technologii piekarskich i właściwości bezglutenowych mąk. W prosty i przystępny sposób podaje w niej wszystko, co musisz wiedzieć, by cieszyć się doskonałymi i zdrowymi wypiekami!

Otwórz swoją domową piekarnię już dziś!

Data wydania:
2021-02-05
Status:
JEST
Wydawca:
Pascal
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
16,3x21
Rok wydania:
2021
Autor:
Agnieszka Bednarska
Stron:
272
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.