• 200 potraw z całego świata w twojej kuchni

39.53
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 1.68 kg
ISBN 978-83-7971-996-9

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ


3, 4 lub 5 składników, parę minut na przygotowanie
200 łatwych przepisów z 5 kontynentów
Do 6 składników, żeby ograniczyć wydatki
NOWY KULINARNY PRZEWODNIK PODRÓŻNIKÓW

Podróżowanie stało się coraz popularniejsze i również w Polsce pojawiły się restauracje serwujące dania z całego świata. Modne wyprawy do Tajlandii i Japonii spowodowały, że na polskie stoły trafiło sushi. Od kilku lat także kuchnia amerykańska uwodzi swoimi burgerami, bajglami oraz daniami z grilla i z rusztu. Natomiast jeśli chodzi o słodkości, blogi i książki kulinarne rozpropagowały: brownies, cheesecakes (serniki), donuts (pączki) czy muffinki.
Nie należy się bać przygotowywania egzotycznych dań, ponieważ książka maksymalnie upraszcza techniki gotowania i ogranicza potrzebne składniki, które w tradycyjnych (zwłaszcza azjatyckich) kuchniach często są dość liczne i co najważniejsze, mimo owego ułatwienia dania nie tracą smaku! Uproszczone przepisy to łatwiejsze zakupy. Gdzie szukać produktów? W supermarketach i nawet w prowincjonalnych sklepach pojawiły się półki z produktami z całego świata, i są coraz lepiej zaopatrzone.
Najwyższy czas sięgnąć po fartuch, by zaserwować bliskim egzotyczne dania tak samo smaczne, jak te próbowane podczas dalekich wojaży!
Data wydania:
2019-12-10
Status:
JEST
Wydawca:
Jedność
Oprawa:
Twarda
Format:
20x26,5
Rok wydania:
2019
Autor:
Blandine Boyer
Stron:
416
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.