-
130 przepisów na sezonowe potrawy o niskim indeksie glikemicznym
Symbol:
48.72
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 6 szt. |
Waga | 0.454 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8272-715-9 |
EAN | 9788382727159 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Chcesz wiedzieć, jak zdrowo gotować, aby szybko schudnąć i uniknąć chorób, takich jak cukrzyca, insulinooporność czy zaburzenia hormonalne? Poznaj tajemnice gotowania z sezonowych warzyw i owoców! Książka Natalii Dolaty, znanej z bestsellera Słodycze bez cukru i słodzików, to 130 inspirujących przepisów na dania o niskim indeksie glikemicznym. Odkryj wyjątkowe smaki każdej pory roku, zaczynając od energetyzujących śniadań, poprzez sycące obiady, aż po odżywcze kolacje. Każdy przepis bazuje na składnikach o niskim indeksie glikemicznym, wspierając stabilny poziom cukru we krwi. Oprócz pięknych fotografii, przepisy zawierają dane o wartościach odżywczych, co ułatwi odchudzanie i zdrową dietę. Smakuj zdrowie o każdej porze roku.
Data wydania:
2024-03-22
Status:
Nowość
Wydawca:
Vital
Oprawa:
Miękka
Format:
14,5x20,5
Rok wydania:
2024
Autor:
Natalia Dolata
Stron:
240
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.